Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Στο Δημαρχείο Αγρινίου διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι του Ζευγαρακίου (φωτο-video)

Όπως αποφάσισαν πριν από λίγες μέρες στην γενική τους συνέλευση, κάτοικοι του Ζευγαρακίου πραγματοποίησαν νωρίτερα παράστασης διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο του Αγρινίου.
Οι κάτοικοι αποφάσισαν πως πρέπει να λάβουν πιο δραστικά μέτρα προκειμένου... να ευαισθητοποιηθεί ο δήμος και η Περιφέρεια και να κινήσουν με πιο γρήγορες διαδικασίες την αποκατάσταση των ζημιών και τους καθαρισμούς που απαιτούνται μετά τις πλημμύρες του περσινού Δεκεμβρίου.
Όπως αναφέρουν, σημαντικά έργα που θα αποκαταστήσουν τις ζημιές και θα άρουν τους κινδύνους δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.
Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας αυτής, είχαν στη συνέχεια συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου, στο δεύτερο όροφο του Δημαρχείου.
Ο πρόεδρος του Ζευγαρακίου κ. Θ. Παπαδόπουλος, τοποθετήθηκε πρώτος και απευθυνόμενος στον δήμαρχο, εξήγησε πως έχει η κατάσταση μέχρι και σήμερα στο Ζευγαράκι: «Τα μπάζα είναι ακόμη έξω από τα σπίτια μας, τα ρέματα είναι μπαζωμένα, το Σαββατοκύριακο έριξε λίγη βροχή και το νερό μπήκε στα σπίτια μας… Τι θα γίνει όταν τα φαινόμενα θα είναι ακόμη πιο έντονα;», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.
Ο ίδιος ζήτησε στη συνέχεια την παρέμβαση του δημάρχου όπου είναι αρμοδιότητά του δήμου αλλά και να ασκηθούν από τη δημοτική Αρχή πιέσεις προς κάθε αρμόδιο, σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ