Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Όμηρος Νεοχωρίου - Δόξα Καινουρίου 0-0

Η Δόξα σταμάτησε το σερί του Ομήρου Νεοχωρίου
Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε ο Όμηρος καθώς ήρθε ισόπαλος με την Δόξα 0-0. Έτσι το σερί που είχε πριν το ματς, 7 νίκες σε 7 παιχνίδια σταμάτησε. Ωστόσο διατηρήθηκε στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς.
Ο Όμηρος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε ευκαιρίες... για να σημειώσει κάποιο γκολ, ωστόσο δεν τα κατάφερε λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας της Δόξας, η οποία είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά της Ρόκκο.
Η ροή του αγώνα:
10΄Σέντρα από τον Βασιλάρη, κεφαλιά του Γκάτση άουτ
19΄Φάουλ Νταλαπέρα, κεφαλιά από τον Γκουτσέλη η μπάλα στα χέρια του Δουλιώτη
26΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Βασιλάρη, η μπάλα στον Θεοδωρίδη, ο οποίος κάνει την σέντρα , κεφαλιά Γκάτση σε κόρνερ από τον Ρόκκο.
28΄ Ο Κακούρης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή του Ομήρου κάνει το σουτ πάνω στον Δουλιώτη.
34΄Φάουλ Βασιλάρη κεφαλιά Γκάτση άουτ
38΄Σουτ Ρεπανίδα από καλή θέση άουτ
45΄+3 Σουτ Σεραφίγγο από καλή θέση αποκρούει ο Ρόκκος
65΄Κεφαλιά του Γκάτση από καλή θέση άουτ
68΄ Σέντρα από τον Κακούρη, κεφαλιά του Φραγκούλη από ευνοϊκή θέση άουτ
78΄ Σέντρα από τον Τσιμπιτσή, κεφαλιά του Σεραφίγγου και ο Νταλαπέρας απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος, με του γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για γκολ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθό τον Τσιλίκα και τον Δημονίτσα.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Καραπίτσος) Δουλιώτης, Θεοδωρίδης(76΄Καβαλιέρης), Κολοβάκης, Μπαλαμπάνης, Τσώνης, Μανθόπουλος(83΄Νούλας), Βασιλάρης(68΄Μάτσιγγας), Τσιμπιτσής, Σεραφίγγος, Γκάτσης, Κούσης (60΄Χ. Φράγκος).

Δόξα Καινουρίου (Κώστας Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Γκουτσέλης(76΄Παντής), Νικολογιάννης, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος, Μπλέτσας, Ρεπανίδας, Νταλαπέρας, Φραγκούλης (83΄Καρύμπας), Αγγέλης, Κακούρης(88΄Αλτζερίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ