Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αποχώρηση παράταξης Τραπεζιώτη: Διαμαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στο ΚΤΕΛ

Επιρρίπτοντας ευθύνες και στη δημοτική αρχή, ότι δεν έκανε τίποτε για την κατάσταση στην εθνική οδό , μετά και το νέο θάνατο δημότη, που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στις 11 του μηνός, αποχώρησε πριν από λίγο από το... Δημοτικό Συμβούλιο, η παράταξη του κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη.
Ο κ. Τραπεζιώτης είπε πως η κίνηση του αυτή, είναι μια ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας, για την απαράδεκτη κατάσταση στην εθνική οδό στο Αγρίνιο.
Ο κ. Παπαναστασίου πάντως απάντησε, λέγοντας πως ο δήμος από την αρχή έχει αντιδράσει έντονα με αναφορές, πιέσεις και επιστολές, τη στιγμή που δεν είναι καν αρμόδιος.
Παρατήρησε ακόμη πως η παράταξη «Ανατροπή Τώρα», μάλλον έψαχνε για πρόφαση ώστε να μην αντιμετωπίσει τη συζήτηση για τον απολογισμό του 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ