Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ξεσηκώθηκαν πολίτες, σωματεία και φορείς της Αμφιλοχίας για το (ΚΕΦΙΑΠ πρώην ΚΑΦΚΑ)

Ξεσηκώθηκαν πολίτες, σωματεία και φορείς της Αμφιλοχίας για τ (ΚΕΦΙΑΠ πρώην ΚΑΦΚΑ).
Ξεσηκώθηκαν πολίτες, σωματεία και φορείς της Αμφιλοχίας και πραγματοποίησαν σήμερα, 7/11, στις 11 το πρωί στην παραλία της πόλης, κινητοποίηση – διαμαρτυρία για το μέλλον του Ιδρύματος «Κέντρο Φυσικής....
Ιατρικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας» (ΚΕΦΙΑΠ πρώην ΚΑΦΚΑ).
Η αδιαφορία των υπευθύνων τους ώθησε στην κινητοποίηση, όπως λένε, αφού παρά τις υποσχέσεις που πήραν δεν έγινε το παραμικρό. «Μας υποσχέθηκαν ότι θα φροντίσουν το συντομότερο δυνατόν.Τους ενοχλήσαμε πολλές φορές και τηλεφωνικώς στην 6η ΥΠΕ. Μετά από πολλές ενοχλήσεις- πιέσεις, ο Διοικητής και ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Αγρινίου (που ανήκει διοικητικά το ΚΕΦΙΑΠ), επισκέφτηκαν το Ίδρυμα, και με την παρουσία μελών της επιτροπής, περιόδευαν και κατέγραψαν όλα τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και του μηχανολογικού εξοπλισμού. 
Κατά την αυτοψία που έγινε στο χώρο εντοπίστηκαν ελλείψεις σε προσωπικό και εργασίες συντήρησης ενώ ο κ. Παπαδόπουλος μας υποσχέθηκε επισκευή των μηχανημάτων, αλλαγή των φθαρμένων καλυμμάτων του φυσικοθεραπευτηρίου, την εκπόνηση μελέτης επισκευής της στέγης του ΚΕΦΙΑΠ κ.α. Με μεγάλη υπομονή περιμέναμε να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους, τουλάχιστον για τα στοιχειώδη, αλλά μάταια…» δήλωσαν στο agriniosite.gr μέλη της επιτροπής αγώνα.



Ο πρόεδρος των συνταξιούχων Αμφιλοχίας κος. Δημήτρης Αρσένης μιλώντας στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ” στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5 αναφέρθηκε στις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως, ψυχολόγους, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές κ.α, τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό του κτιρίου αφού στάζουν νερά ενώ κατέληξε ότι πανάκριβα μηχανήματα παραμένουν στις αποθήκες αναξιοποίητα και σκουριάζουν!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ