Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Παρουσίαση του βιβλίου “1940 – 1950 - Φωτεινές και σκοτεινές ημέρες στην περιοχή Μεσολογγίου” του Π. Κατσούλη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Για την πολυπληθή, συγκινητική και τιμητική για εμάς παρουσία σας στην προχθεσινή παρουσίαση του βιβλίου “1940 – 1950 - Φωτεινές και σκοτεινές ημέρες στην περιοχή Μεσολογγίου”, ευχαριστούμε από καρδιάς ξεχωριστά...
τον καθένα και την καθεμιά. 
Θερμές ευχαριστίες επίσης στους φίλους και συμπατριώτες που παρουσίασαν το βιβλίο, Χρήστο Καζαντζή, Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλ/νιας, Μαρία Μπακαδήμα, Προϊσταμένη ΓΑΚ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρη Μούρκα, Ιστορικό ερευνητή, Λίνο Υφαντή, Φιλόλογο, Αντιπρόεδρο Συνδέσμου Φιλολόγων, Γιάννη Ράπτη, Φαρμακοποιό, συγγραφέα, καθώς και στο συντονιστή της παρουσίασης Δημήτρη Μαλαβέτα.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε και τους πολιτικούς εκπροσώπους του Νομού μας, βουλευτές Μαρία Τριανταφύλλου και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Μπαλαμπάνη, τον περιφερειακό σύμβουλο Σάββα Αυγέρη, τους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Μεσολογγίου Παντελή Καρατσόλη, Πάνο Παπαδόπουλο, Σπύρο Βασιλείου και Κώστα Δαουτίδη, τους τοπικούς συμβούλους, τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής, τον ιδρυτή της “ΔΙΕΞΟΔΟΥ” Νίκο Κορδόση, καθώς και τους εκπροσώπους των συλλογικών φορέων που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και των τοπικών blog, site για την κάλυψη της όλης εκδήλωσης.
Θα ακολουθήσουν σύντομα παρουσιάσεις του βιβλίου σε Αγρίνιο, Ναύπακτο και Αθήνα, ενώ ήδη αυτό διατίθεται στα βιβλιοπωλεία της πόλης του Μεσολογγίου.
Μεσολόγγι 5/10/2018
                                        Με εκτίμηση

         Ο Εκδότης                                      Ο συγγραφέας
 Γιώργος Ν. Κασσαβέτης                 Παναγιώτης Α. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ