Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΑΘΗΝΑ: Οι μαθητές & φοιτητές ύψωσαν πανό κι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας - ΦΩΤΟ

Μέσα στο κτήριο του υπουργείου Παιδείας εισέβαλαν οι μαθητές Λυκείων της Αττικής, οι οποίοι από τις 12 το μεσημέρι, έκαναν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο.
Οι μαθητές ανέβασαν τα ρολά και εισήλθαν στο εσωτερικό του κτηρίου.
Ανέβηκαν στον 3ο όροφο του υπουργείου και ανάρτησαν πανό...
Μαθητές δήλωσαν ότι δεν θα αποχωρήσουν εάν δεν προσέλθει ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου και ότι το υπουργείο τελεί υπό κατάληψη.
Τονίζεται ότι με εντολή της πολιτικής ηγεσίας οι υπάλληλοι αποχώρησαν στις 11:30 από το υπουργείο, πριν συγκεντρωθούν οι μαθητές ενώ σε πόρτες κατέβηκαν ρολά ασφαλείας, για να αποτραπεί η εισβολή.
Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας ενάντια στο νομοσχέδιο για το νέο λύκειο και τις προωθούμενες αλλαγές στην παιδεία. Νωρίτερα επικράτησε ένταση, όταν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί εισέβαλαν στο υπουργείο Παιδείας, ανέβηκαν στο γραφείο του υπουργού, ζητώντας συνάντηση με τον κ. Γαβρόγλου, ο οποίος όμως απουσίαζε.
Μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν συνέλευση στον χώρο του υπουργείου για να αποφασίσουν τις περαιτέρω δράσεις τους και στη συνέχεια αποχώρησαν. Με κεντρικό σύνθημα «Αγώνας μαζικός, πανεκπαιδευτικός, θα είναι η απάντηση από δω και μπρος», οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την παιδεία, καθώς επίσης και μόνιμους διορισμούς όλων των αναπληρωτών.











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ