Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ελλάδα του Τσίπρα η πιο παραδομένη και υποτελής στην μεταπολίτευση

Παν. Λαφαζάνης: Η Ελλάδα του Τσίπρα η πιο παραδομένη και υποτελής στην μεταπολίτευση. Η Ελλάδα που έχει παραδοθεί στα πιο ολιγαρχικά συμφέροντα και εφαρμόζει τις πιο σκληρές αντιπαραγωγικές, αντικοινωνικές και αντεργατικές...επιλογές
Ο Παν. Λαφαζάνης έδωσε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, στην οποίαν περιοδεύει από το πρωί, συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Τα κατεστημένα κόμματα των μνημονίων και της επιτροπείας και πρώτα απ’όλα ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. τσίπρα και η ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη έχουν εξελιχθεί στην ουσία και σε ηγετικό επίπεδο από πολιτικά κόμματα σε “πολιτικές συμμορίες” που αντιμάχονται, χωρίς πολιτικά και προγραμματικά διακυβεύματα, απλώς και μόνο για τις καρέκλες τις εξουσίας τα λάφυρα και τα προνόμια τους.
Αυτά τα κόμματα δίνουν λογαριασμό κυρίως στα ξένα ιμπεριαλιστικά κέντρα και τις εγχώριες ολιγαρχικές ομάδες και όχι στον ελληνικό λαό. Εξυπηρετούν την ξενοκρατία και όσους την υπηρετούν στην Ελλάδα και όχι το εθνικό και λαϊκό συμφέρον.
Η Ελλάδα του Αλ.Τσίπρα είναι η πιο ξεπουλημένη, παραδομένη και υποτελής Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Είναι μια χώρα άθυρμα και πιόνι στα χέρια των ΗΠΑ και της γερμανικής ΕΕ.
Αποτελεί τραγωδία ότι η χώρα μας εξυπηρετεί τόσο με τις αμερικανονατοϊκές βάσεις όσο και με τα πολεμικά της πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο τους Αμερικανοισραηλινούς σχεδιασμούς σε βάρος της Συρίας και των λαών της περιοχής, οι οποίοι κινδυνεύουν να οδηγήσουν την περιοχή μας σε ένα ευρύτερο, γενικευμένο καταστροφικό πόλεμο.
Είμαστε ριζικά αντίθετοι στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, δύο πολιτικών υπαλλήλων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, οι οποίο ανέλαβαν άρον – άρον την εργολαβία της Νατοποίησης και Ευρωαμερικάνικης ολοκλήρωσης των δυτικών Βαλκανίων.
Αυτή η συμφωνία είναι εθνικά επιζήμια, δεν εξυπηρετεί την ειρήνη και κινδυνεύει να γίνει το όχημα για μεγάλους αμερικανονατοϊκούς πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς στην περιοχή μας”.
Ο Παν. Λαφαζάνης αναφερόμενος στη διαμάχη κυβέρνησης και ΝΔ για την ΕΡΤ τόνισε τα εξής:
“Τόσο η ΝΔ όσο και η κυβέρνηση του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταστρέψει με την ίδια μανία και το ίδιο μένος την ΕΡΤ και τον εθνικό ενημερωτικό και πολιτιστικό της ρόλο.
Η ΝΔ του μαύρου στην ΕΡΤ και της κατευθυνόμενης ενημέρωσης από τα κέντρα στα οποία μπορεί να ασκεί έλεγχο και ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ως κυβέρνηση έχει επιβάλλει καθεστώς χούντας στην ΕΡΤ σε βάρος των μη συστημικών πολιτικών δυνάμεων, είναι κωμωδία να εμφανίζονται τάχα ως υπερασπιστές της πολυφωνίας και του πλουραλισμού στην κρατική ραδιοτηλεόραση.
Αυτήν την ώρα η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή και πραγματικά δημόσια πολυφωνικά και αντικειμενικά μέσα ενημέρωσης τα οποία αναδεικνύουν μια διαφορετική ποιότητα στη πολιτική ζωή και τις γνήσιες πολιτιστικές δημιουργίες στον τόπο.
Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. Τσίπρα και η ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι πολιτικά καραγκιοζιλίκια και παρακμιακές σκιαμαχίες πάνω στα ερείπια της ΕΡΤ και της δημοκρατίας στη χώρα μας”.

Περιοδεία Παν. Λαφαζάνη στην Πάτρα

Πετυχημένη περιοδεία με μεγάλη απήχηση στους πολίτες και θετική ανταπόκριση στις θέσεις της ΛΑ.Ε πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη (20/9) ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνης στην Πάτρα.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί στελέχη της Λαϊκής Ενότητας περιόδευσαν το πρωί στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, ενώ μετά ακολούθησε περιοδεία στην πόλη, όπου έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους πολίτες, και στις 13:30 μ.μ έδωσε συνέντευξητύπου στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου στην Πλατεία Γεωργίου.
Αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με μέλη και φίλους της Λαϊκής Ενότητας.
Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ