Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του Γρηγόρη Καραγκούνη: Ανιδιοτελής και πιστός στα ιδεώδη της Αριστεράς

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Γρηγόρη Καραγκούνη, καταγόμενου από την Κυψέλη του δήμου Αγρινίου που ηταν και σύζυγος της αδερφής του πρωθυπουργού, Ζαννέτ. Η ανακοίνωση τονίζει του αγώνες του εκλιπόντος στους κόλπους της Αριστεράς. Aναλυτικά:
«Έφυγε» τα ξημερώματα της Παρασκευής ο αγωνιστής της Αριστεράς Γρηγόρης Καραγκούνης.
Ο Γρηγόρης γεννήθηκε στην Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας το 1959. Μετακόμισε στην Αθήνα, και σε πολύ νεαρή ηλικία εντάχθηκε στη μαθητική οργάνωση της ΚΝΕ, στους Αμπελόκηπους. Διετέλεσε αργότερα γραμματέας μιας από τις πιο μαζικές οργανώσεις της Κομμουνιστικής Νεολαίας στην περιοχή, και στη συνέχεια πέρασε σε πολύ νεαρή ηλικία στο ΚΚΕ και μετέπειτα στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανιδιοτελής, αποφασιστικός και πιστός στα ιδεώδη της Αριστεράς σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στις γραμμές μας.

Ήταν παντρεμένος με την αδελφή του πρωθυπουργού Ζαννέτ Τσίπρα, με την οποία απέκτησαν δυο παιδιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στους συντρόφους του Γρηγόρη.

Η πολιτική κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο της Δροσιάς.
Η οικογένεια επιθυμεί, αντί για στεφάνια, να ενισχυθούν οι Γιατροί του Κόσμου.
ΙΒΑΝ: GR2701101410000014129611217

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ