Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ


Σύμφωνα με καταγγελίες κτηνοτρόφων οι εταιρίες γάλακτος που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας κατέβασαν την τιμή του γάλακτος κατά 0,04  λεπτά ανά λίτρο.
Δεν θα έπρεπε να έχει προκαλέσει καμία έκπληξη στους φίλους μας κτηνοτρόφους αυτή η κίνηση. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι και για άλλες τέτοιες...
κινήσεις από τις εταιρίες. Μάλιστα οι κτηνοτρόφοι μας καλούν την «Πολιτεία» όπως λένε να παρέμβει να καθορίσει κατώτατη τιμή. Εδώ θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε τι καθορίζει ο ν. 4336/14-8-2015 τον οποίο σημειωτέο ψήφισαν όλα τα κόμματα του μνημονιακού-κατοχικού  τόξου: «Για την επιτυχία απαιτείται ο ενστερνισμός του προγράμματος μεταρρυθμίσεων από τις ελληνικές αρχές. Επομένως, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει οποιαδήποτε μέτρα ενδέχεται να κριθούν κατάλληλα για το σκοπό αυτόν, καθώς οι περιστάσεις μεταβάλλονται. Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους». Μετά απ’ αυτό πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι μπορεί καμία Ελληνική Κυβέρνηση να πάρει έστω και ένα μέτρο υπέρ του Έλληνα πολίτη; Εάν μετά από 8 χρόνια ΚΑΤΟΧΗΣ δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι δεν έχουμε Κυβερνήσεις αλλά Τοπάρχες τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Όσο μπορούσε να παρέμβει ο Τσολάκογλου το 1941 άλλο τόσο μπορούν κι αυτοί. Το σύνταγμα έχει καταλυθεί το πολίτευμα έχει καταλυθεί. Θα πρέπει να διαλέξουμε: Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρώ θα έχουμε ή Εθνική Ανεξαρτησία, Σύνταγμα, εισόδημα για το λαό και μέλλον για τα παιδιά μας. Ένα από τα δύο, γιατί και τα δυο μαζί δεν γίνεται.  
Το Ε.ΠΑ.Μ. για όλα αυτά έχει καταθέσει μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ