Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

«Ιδιοτελή τους συμφέροντα» εμποδίζουν τη στελέχωση του Νοσοκομείου Αγρινίου

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ
Η λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των τοπικών φορέων της... περιοχής μας.
Για την επίτευξη του στόχου αυτού έγιναν πολλά, με αποκορύφωμα τα δυο μεγάλα συλλαλητήρια στις πόλεις του Αγρινίου και του Μεσολογγίου τον Ιανουάριο του 2016. Παρά το πλήθος των εμποδίων που έχουν προκύψει, είτε από την γραφειοκρατία είτε από το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί, φαίνεται πως φτάνουμε κοντά στην επίλυση του προβλήματος αυτού.
Στις 26 Μαΐου γίνεται επιτέλους η κρίση για τη θέση του διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, προς απογοήτευση όλων εκείνων που τόσο καιρό προσπαθούσαν και προσπαθούν δυστυχώς ακόμη να βάλουν προσκόμματα στη θετική αυτή εξέλιξη με το να θέτουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα πάνω από τις ανάγκες του νοσοκομείου και της κοινωνίας.
Οι εργαζόμενοι και οι γιατροί του Νοσοκομείου Αγρινίου παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας και δηλώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα ανεχτούν άλλα εμπόδια, αναβολές και προσκόμματα στην διαδικασία, από όπου και αν εκπορεύονται.

1.Σ.Ε.Ν.Α.
2. Ε.Ι.Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ