Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Πάνω από έξι μήνες απλήρωτοι καπνοπαραγωγοί στη Μακρυνεία

Στις 16/5/17 και ώρα 9.00μμ πραγματοποιήθηκε στην Γραμματικού γενική συνέλευση των απλήρωτων καπνοπαραγωγών της Μακρυνείας. Στη γενική συνέλευση έγινε συζήτηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, δηλαδή το ότι....
ήμαστε απλήρωτοι πάνω από 6 μήνες από την εταιρεία «ΚΑΠΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΕ», ενώ έχουμε μπει είδη στη νέα καλλιεργητική περίοδο με τα έξοδα να τρέχουν, τόσο των καλλιεργειών όσο και των οικογενειών μας. Πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης για μας.
Αποφασίσαμε τα εξής:
-Δημιουργία 7μελους επιτροπής που θα εκπροσωπεί όλα τα χωριά της περιοχής μας
-Άμεση εξόφληση στο σύνολο των χρωστούμενων όλων των παραγωγών από την εταιρεία
-Πάγωμα όλων των χρεών προς τρίτους (δάνεια από τράπεζες, καλλιεργητικά μέσα εφόδια, ΟΣΔΕ, εφορία κτλ)
-Καμία διακοπή από τις ΔΕΚΟ (ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΟΤΕ)
-Να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για πανελλαδικό συντονισμό από τους καπνοπαραγωγούς που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα καθώς και από τους εργαζομένους της ίδιας εταιρείας οι οποίοι είναι και αυτοί απλήρωτοι
-Κατώτατες εγγυημένες τιμές σε όλα τα αγροτικά προϊόντα σύμφωνα με το κόστος παράγωγης με κρατική παρέμβαση

Επίσης επισημάνθηκε η ανάγκη δημιουργίας άμεσα Ενιαίου Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μακρυνείας για να αντιμετωπιστούν τα οξυμένα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά. Καλούμε όλους  τους φορείς του νομού να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας.
          Η Γενική Συνέλευση

  Γραμματικού 16/5/17

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ