Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Θριαμβευτής ο Παναμβρακικός – Ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. - VIDEO

Ήταν η ποδοσφαιρική περίοδος 1978-1979 που ο Γ.Φ.Σ. Αμφίλοχος Αμφιλοχίας συμμετείχε για μια και μοναδική φορά στο Εθνικό Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, (σημερινή Γ΄ Εθνική κατηγορία), γράφοντας ακόμα μια λαμπρή σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του.
Σήμερα, 40 περίπου χρόνια μετά, μία..... άλλη ομάδα του Δήμου μας, ο Παναμβρακικός Μπούκας γράφει καινούρια σελίδα ιστορίας, ανεβαίνοντας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Γιορτή στο γήπεδο Αμφιλοχίας, με τον Παναμβρακικό να πανηγυρίζει και επίσημα την άνοδό του στα σαλόνια της τρίτης Εθνικής, πετυχαίνοντας νίκη 3-1 επί της ιστορικής Α.Ε. Μεσολογγίου. Πρόεδρος, προπονητής και παίκτες, ένα κουβάρι στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη νίκη, μαζί με τους πιστούς φίλους της ομάδας. Το «ποδοσφαιρικό θαύμα» της Μπούκας ξεκινά πριν από τρία χρόνια, όταν ο επιχειρηματίας Μάρκος Φουρλάνης αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας του γενέθλιου τόπου του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια κατορθώνει το ακατόρθωτο, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ . Φτάνει από την τρίτη τοπική κατηγορία του νομού στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής, δεύτερος στην Αιτωλοακαρνανία, πίσω από τον Παναιτωλικό της Super League!
Αγωνιστικά σήμερα η ΑΕΜ άνοιξε το σκορ στο 59’ με το Μιχαλόπουλο για να ισοφαρίσει με απευθείας χτύπημα φάουλ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής ο Δράκος στο 62’ και στο 77’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1. Στο 90΄ο Τσιούνης Απ. σημείωσε το τελικό 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ