Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: "Χωρίς όρια και φραγμούς, μικροπολιτική σπέκουλα και λαϊκισμός" !

Ο Αντιδήμαρχος Σπ. Καρβέλης και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Δημ. Μπουσμπουρέλης σε απάντησή τους προς τους δημοτικούς συμβούλους Παν. Κατσούλη και Παν. Παπαδόπουλο αναφέρουν:
«Οι κ.κ. Κατσούλης και Παπαδόπουλος, ελλείψει σοβαρού αντιπολιτευτικού λόγου, επιδίδονται σε μιαν ακόμα προσπάθεια πολιτικής σπέκουλας και λαϊκισμού, μόνο και μόνο για να εκτοξεύσουν λάσπη και να δημιουργήσουν παραπλανητικές εντυπώσεις.
Όμως, ειδικά, ο κ. Κατσούλης, στη δημαρχία του οποίου, δημιουργήθηκαν οφειλές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για τις οποίες εκδόθηκε σωρεία δικαστικών αποφάσεων, διαταγών πληρωμής και κατασχέσεων, τις οποίες πλήρωσε και εξακολουθεί να πληρώνει η δική μας δημοτική αρχή χωρίς μάλιστα να δημοσιοποιεί κάθε φορά για εντυπωσιασμό τις μεμονωμένες περιπτώσεις, είναι τουλάχιστο πρόκληση να εμφανίζεται ως κήνσορας νομιμότητας και της διαφάνειας.
Ο Δήμος και τα νομικά πρόσωπα αυτού, είναι ανεπίτρεπτο, να συνεχίσουν τη δική του πάγια «μπαταξίδικη» πρακτική και να αποφύγουν την πληρωμή οικονομικών υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν και ενώ έγινε χρήση των αντίστοιχων υπηρεσιών και να οδηγήσουν τον εκάστοτε δικαιούχο, σε άσκοπες δίκες, που θα είχαν ως βέβαιο αποτέλεσμα τη δικαίωσή του και τη διόγκωση των οφειλών του Δήμου.
Για το λόγο αυτό και στην περίπτωση αυτή, επειδή πρόκειται για υπηρεσίες που αδιαμφισβήτητα παρασχέθηκαν, ακολουθήθηκε, κατά πάγια πρακτική, μια απόλυτα νόμιμη και διαφανής διαδικασία και μάλιστα επιτεύχθηκε μείωση των αρχικών απαιτήσεων.

Οι καταγγέλλοντες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, η λάσπη, επιστρέφει, πάντα, σ΄αυτόν που την εκτοξεύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ