Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ-Ραϊνες Αγρινίου 2-5-2013

Έσβησε η φωτιά στον υποσταθμό
Αφήνοντας πίσω της πολύ μεγάλες ζημιές και μετά από πολύωρη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες κατασβέστηκε η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία σε μετασχηματιστή, μέσα στον υποσταθμό της ΔΕΗ στις Ραϊνες του Αγρινίου. 
Στην κατάσβεση συμμετείχαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις απ’ ολη σχεδόν την Αιτωλ/νία, που έριξαν τεράστιες ποσότητες αφρού και γενικά για την............. αντιμετώπιση του περιστατικού, χρειάστηκε μια επίπονη και εξειδικευμένη προσπάθεια.
Στο σημείο θα παραμείνει σήμερα φύλακας, ώστε να αντιμετωπιστεί τυχόν περίπτωση αναζωπύρωσης, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο.
Από την Πυροσβεστική έχουν κληθεί εμπειρογνώμονες για να αναζητηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ενώ οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες και θα εκτιμηθούν από την ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ