Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ισοπαλία για play off για τον Παναιτωλικό, 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι έμεινε στην ισοπαλία με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Απόλλων Σμύρνης. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ειδικά στα τελευταία λεπτά έπεφταν συνεχώς στο έδαφος…

Αναλυτικά το live:

Αρκετή ζέστη στο Αγρίνιο με λίγη συννεφιά ανά διαστήματα, ενώ ο κόσμος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις κερκίδες του γηπέδου ξεπερνά τις 5.000.

Γύρω στις 17:10 μπήκε στο γήπεδο για προθέρμανση η ομάδα των φιλοξενούμενων, ενώ περίπου πέντε λεπτά αργότερα ακολούθησαν και οι γηπεδούχοι.

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν, Καμαρά, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπελόν.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Διαμαντής, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης, Καμαρά, Καραμαλίκης, Μανιάς, Τσιλιγκίρης.

Φιλμ αγώνα

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

6΄ Μετά από όμορφο γύρισμα της μπάλας από τον Καμαρά από δεξιά στην καρδιά της περιοχής, ο Δεληζήζης παραχώρησε κόρνερ με προβολή, ενώ λίγο έλειψε να έχουμε και αυτογκόλ.

9′ Σουτ του Φαβάλι αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε εύκολα στη δεξιά του γωνία ο Κοτταράς.

19′ Κίτρινη κάρτα για τον Απόλλων Σμύρνης στον Δεληζήση.

19′ Σουτ του Σίσιτς μέσα από την περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φαβάλι πέρασε άουτ.

23′ Ατομική προσπάθεια του Μανιά που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Στεφανάκο, όμως το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των «καναρινιών».

24′ Κεφαλιά του Φαβάλι μετά από σέντρα του Σίσιτς πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Απόλλων Σμύρνης.

45+2′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

51′ Αλλαγή για τον Απόλλων Σμύρνης, στη θέση του Καραμαλίκη ο Φαρινόλα.

55′ Σουτ του Καμαρά του Απόλλωνα Σμύρνης από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Στεφανάκος.

62′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Μουμίν ο Σφακιανάκης.

63′ Η φάση του αγώνα μέχρι στιγμής! Μετά από σουτ «οβίδα» του Τζούνιορ ο Κοτταράς έκανε μία καταπληκτική απόκρουση στην δεξιά του γωνία και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Μπελόν απομάκρυναν στη γραμμή οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων!

65′ Κεφαλιά του Σφακιανάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζούνιορ, μπλόκαρε και πάλι στη δεξιά του γωνία ο πολύ καλός μέχρι στιγμής Κοτταράς.

69′ Κίτρινη κάρτα για τον Απόλλων Σμύρνης στον Κοτταρά για καθυστερήσεις.

70′ Κίτρινη κάρτα για τον Παναιτωλικό στον Μπελόν.

71′ Κεφαλιά του Καμαρά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι πέρασε ψηλά άουτ.

71′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Φαβάλι ο Κουτσοσπύρος.

74′ Αλλαγή για τον Απόλλων Σμύρνης, στη θέση του Τσιλιγκίρη ο Τσεμπερίδης.

78′ Σουτ του Σφακιανάκη έξω από την περιοχή πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτταρά.

84′ Φανταστικό σουτ του Διαμαντή πολλά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου!

86′ Αλλαγή για τον Απόλλων Σμύρνης, στη θέση του Κατσίκη ο Κύργιας.

90+4′ Κίτρινη κάρτα για τον Απόλλων Σμύρνης στον Χατζηζήση.

90+5′ Λήξη αγώνα.

Μπάμπης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ