Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Νίκησε 0-2 ο Παναιτωλικός τον Ηρακλή αλλά... πάνε και οι δύο στα play off


Η αιτία της αρχικής πεντάλεπτης καθυστέρησης ήταν τα τρύπια δίχτυα της μιας εστίας,που μπαλώθηκαν εκείνη την ώρα,όπως βλέπετε στην εικόνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε τελικά και όλα κυλούσαν ήρεμα, ώσπου ένα λάθος της άμυνας του Ηρακλή έδωσε την ευκαιρία στον Καμαρά να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ κάνοντας το  0-1 για τον Παναιτωλικό.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι .....παίχτες του Ηρακλή παρουσίασαν υπερβολικό εκνευρισμό σε κάθε τους κίνηση με αποτέλεσμα στις τρίλεπτες καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το γήπεδο να μεταβληθεί σε αρένα. Ο διαιτητής ενημερώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ουκάρ μούτζουσε τον επόπτη κι αφού διέκοψε τον αγώνα τον απέβαλε. Αστραπιαία το γήπεδο γέμισε κόσμο κι όποιος προλάβαινε κλώτσαγε όποιον έβλεπε. Πάνω στη βαβούρα ο Στεφανάκος του Παναιτωλικού χτύπησε τον Ουκάρ με συνέπεια να αποβληθεί και αυτός.Τη θέση του πήρε ο Τακίδης,που αντικατέστησε τον Μπελόν κι έληξε το ημίχρονο με 17λεπτη περίπου καθυστέρηση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όταν οι άλλοι αγώνες κόντευαν να τελειώσουν και με τις δύο ομάδες να παίζουν με δέκα παίκτες!

Ο Παναιτωλικός φάνηκε να ελέγχει το ματς και να διατηρεί το υπέρ του 0-1,χάνοντας πάμπολες ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ με ποιο κραυγαλέες τις παρακάτω:
Φοβερή ευκαιρία έχασε ο Πασάς στο 73' για να γράψει το 0-2!και λίγο αργότερα ο Καμαρά επίσης μόνος του δεν τα κατάφερε να πλασάρει τον Χουάντερσον.

Στο 90' ο Καμαρά τους πέρασε όλους και πέτυχε το 2-0, αλλά.... τελικά με τις ισοβαθμίες που προέκυψαν από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων πάνε και οι δύο ομάδες στα play off, όπου θα διεκδικήσουν τη μία θέση ανόδου.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Χ. Παληγεώργος, Γ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Νατσούρας΄(85' Χιονίδης), Σιατραβάνης, Στεφανίδης, Ισαάκ, Ουκάρ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας(37' λ.τ. Μελισσάς), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν (45+15' Τακίδης), Καμαρά, Κουτσοσπύρος(70' Πασάς).

Στη Souper League ανέβηκαν από σήμερα οι Απόλλων Σμύρνης,Εργοτέλης και Καλλονή

Στα play off θα παίξουν οι: Παναιτωλικός,Ηρακλής,Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου,όλοι ξεκινάνε με 1 βαθμό πλην της Νίκης που έχει 0 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ