Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Κατατέθηκε Μήνυση στον Ναυπάκτου Ιερόθεο από τον Δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

Με την πέννα του Γιάννη Πορφύρη
ΒΑΡΕΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ!
Εκπληκτοι παρακολουθήσαμε και μετά μεγάλης λύπης βέβαια, να δημοσιεύεται το από 26.4.2013 δελτίο τύπου του ιδρύματος ΜΟ.Φ.Η. Ναυπάκτου, με το οποίο κατεσυκοφαντείτο ο κ. συνήγορος του μεγάλου Εθνικού μας ευεργέτη, ομογενούς Ναυπάκτιου κ. Ιωάννη Κ. Ξύκη, ένας από τους καλλίτερους............νομικούς της Αθήνας, ο κ. Νικόλαος Αντωνιάδης.
Ως ήταν αναμενόμενο, ο βαρειά θιγόμενος κ. Αντωνιάδης αντέδρασε με επιείκεια και ζήτησε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ την ανάκληση αυτού του δημοσιεύματος, ώστε να αποκατασταθεί η τρωθείσα προσωπικότητά του. Αντ' αυτής της ανάκλησης με αγανάκτηση είδαμε τον Σεβασμιότατο κ. Βλάχο να γίνεται "ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ" και ονομαστικά πλέον, με την από 17.5.2013 ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος προσωπικά!
Σήμερα σας παρουσιάζουμε την αναμενόμενη εξέλιξη "δια χειρός" του ιδίου του κ. Νικολάου Αντωνιάδη και την δημοσιοποίηση του Δελτίου Τύπου του Νομικού του Γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ