Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μόνη ελπίδα είναι η πίστη στους ίδιους μας τους εαυτούς

Παναγιώτης Μιχαλάτος*
Μετά τα εκφυλιστικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στους κόλπους του κινήματος  και προς απάντηση όσων χαιρέκακα σπεύδουν να απαξιώσουν τις θέσεις του, θέλω σήμερα απλά να θυμίσω, ότι με δεδομένη την καταστρεπτική για τους πολίτες και την χώρα πολιτική της κυβέρνησης, το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποτελεί ανάχωμα για την στροφή της χώρας στον φασισμό, που οραματίζεται η Χρυσή Αυγή αλλά και την επιστροφή στο παλαιολιθικό μοντέλο που μας ...
οδήγησε στην σημερινή κατάσταση, που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τα όσα έγιναν στο κίνημα μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα για όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες καθώς και την δική μου θέση απέναντι σε αυτά, θα πούμε περισσότερα αύριο μετά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος.

Αυτό που αισθάνομαι σήμερα την ανάγκη να τονίσω είναι πως η πλειονότητα των Ελλήνων υποφέρει και αν υπάρχει μία ελπίδα να αλλάξουν τα πράγματα και να βγούμε από τη στενωπό, αυτή δεν είναι άλλη από το να πάψουμε να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε πρόσωπα, και να πιστέψουμε επιτέλους τους ίδιους μας τους εαυτούς.

*Πολιτευτής "ΑΝ.ΕΛ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ