Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ -ΦΩΤΟ

«Είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες με μικρά και μεγάλα έργα».
Με πολίτες στην Μακρυνεία συναντήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις».
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν την Ποταμούλα, Μεσάριστα, Μακρυνού, Καψοράχη, Δαφνιά και Άγιο Ανδρέα.
«Είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες με μικρά και ... μεγάλα έργα. Αναβαθμίζουμε τις υποδομές και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα. Υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα βελτίωσης των αγροτικών δρόμων, προχωρήσαμε στο μεγάλο έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στη Μακρυνεία και ολοκληρώνουμε το αποχετευτικό έργο στις παραλίμνιες περιοχές της Τριχωνίδας. Με πίστη στις δυνάμεις μας και τις δυνατότητες των ανθρώπων προχωράμε μπροστά», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ