Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΛΑΣ: ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ο ΤΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

          

Σύσκεψη στο Καινούργιο πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση με ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Τίμο Παπανικολάου και χαιρέτησαν ο Γιάννης Καρναβιάς υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και ο Νίκος Φλώρος υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Καινούργιου.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος κάλεσε τους εργαζόμενους, νέους, αγρότες, επαγγελματίες, άνεργους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης για να εκλεγούν αγωνιστές δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι που θα είναι δίπλα στο λαό και τους αγώνες του και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής. Τονίστηκε η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων, η έλλειψη αγροτικής οδοποιίας, η αντισεισμική θωράκιση στα σχολεία, όπως και το αποχετευτικό έργο στο χωριό που ξεκίνησε πριν την 9ετή θητεία του κ.Παπαναστασίου και που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Αγρίνιο, 25/9/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ