Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες
Τα μέλη της Συλλογικής Κίνησης (Γιαννόπουλος, Καλαϊτζόπουλος και Μοσχονά) για ακόμη μια φορά ξεπέρασαν τα όρια, με την γνωστή τακτική τους των προσωπικών επιθέσεων και συκοφαντιών. Γνώριμο σκηνικό εδώ και πολλά χρόνια στον... Εμπορικό Σύλλογο.
Στην πιο δύσκολη περίοδο για την Αγορά, έχουμε επιλέξει ως Δ.Σ. να πιέζουμε την Πολιτεία για μέτρα στήριξης ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν οι μικρές επιχειρήσεις. Αντιθέτως, η Συλλογική Κίνηση επιδιώκει την εσωστρέφεια και τον διχασμό.
Το κύριο ζητούμενο για εκείνους, μάλλον η εμμονή τους, δείχνει να είναι το πενθήμερο και όχι τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου (επιταγές, ενοίκια, ρευστότητα, φορολογικές, ασφαλιστικές υποχρεώσεις κ.α.)

Στο σημείο αυτό, αφού αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε για άλλη μια φορά για νούμερα, να υπενθυμίσουμε σε όσους έχουν κοντή μνήμη ότι στις εκλογές το Ενωμένο Εμπόριο έλαβε τα διπλάσια σχεδόν ψηφοδέλτια (98) σε σχέση με τη Συλλογική Κίνηση(54), με έδρες 5 έναντι 3.
Η, δε, πλειοψηφία, είτε απόλυτη είτε ενισχυμένη, είναι πλειοψηφία. Κάποτε πρέπει να το αποδεχτούν και να το ξεπεράσουν, αφήνοντας κι όσους έχουν εμπορικό κατάστημα στο Αγρίνιο να ασχοληθούν με τα τόσα προβλήματα του κλάδου μας.

Σε ότι αφορά τα ερωτήματα προς την ΕΣΕΕ και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σας παραθέτουμε το έγγραφο του Συλλόγου με αριθμό πρωτοκόλλου 17964/9-7-2021 προς την ΕΣΕΕ καθώς και το e-mail προς την Πολιτική Προστασία, το οποίο εστάλη από τον προσωπικό μου λογαριασμό την Δευτέρα 12-7-2021, λόγω της απουσίας της υπαλλήλου του Συλλόγου σε κανονική άδεια.

Ειλικρινά, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να απαντούμε στις προκλήσεις σας. Όποιος έχει μαγαζί αυτή την εποχή έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει από τις προσωπικές εμμονές κάποιων.
Αντιθέτως, θα ενισχύσουμε ακόμη πιο πολύ την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από ένα περίπου χρόνο, στην πιο δύσκολη περίοδο για τον εμπορικό κόσμο, έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε αναλάβει και της ανάγκης στήριξης των συνάδελφων.
Μόνος στόχος μας να καταφέρουμε να είμαστε παρόντες στην Αγορά και την επόμενη μέρα.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ