Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10 26/01/2021 
30 100 Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο 
Τηλ.: 2641 3 60340 - FAX: 2641 0 48498 
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συγκάλεσε εκτάκτως το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο προκειμένου να κατατεθεί αίτημα για να κηρυχθεί ο Δήμος Αγρινίου σε κατάσταση... έκτακτης ανάγκης. 
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο αίτημα «συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Αγρίνιου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες σε όλη την έκταση του Δήμου Αγρίνιου, εξαιτίας της έντονης και ακατάπαυστης βροχόπτωσης. Ρέματα υπερχείλισαν και πλημμύρισαν πολλές περιοχές εξαιτίας του μεγάλου όγκου βροχής που έπεσε στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες, οικίες, επιχειρήσεις, και δίκτυα υποδομών. Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, αιτούμαστε τη κήρυξη του Δήμου Αγρίνιου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πλημμυρικών φαινομένων». 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ