Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε και στο Αγρίνιο απεργιακή συγκέντρωση σήμερα 15 Οκτωβρίου(φωτό-βίντεο)

Απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:30 στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.
Το κάλεσμα από τις οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο δημόσιο αφορούσε όλους, γιατρούς, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους του Δήμου και γενικά όλους τους εργαζόμενους απ’ όλους τους κλάδους του δημοσίου, διεκδικώντας αγωνιστικά, μέτρα προστασίας της υγείας τους, καθαρά σχολεία με 15 μαθητές ανά τμήμα, μαζικές προσλήψεις καθαριστριών και εκπαιδευτικών, αντιμετώπιση της υποστελέχωσης με προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις εργασίας, σε Δήμους, Σχολεία και Νοσοκομεία.

Αναλυτικά τα αιτήματα:
  • Εδώ και τώρα ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με μαζικές , μόνιμες προσλήψεις υγειονομικών, με άμεση επίταξη όλων των δομών και υπηρεσιών του ιδιωτικού τομέα υγείας – πρόνοιας.
  • Εδώ και τώρα 3.500 ΜΕΘ, μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ στους χώρους εργασίας.
  • Να στελεχωθούν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες, να καλυφθούν όλα τα κενά.
  • Μείωση εδώ και τώρα των μαθητών σε 15 ανά τμήμα.
  • Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών για την κάλυψη των ελλείψεων στα σχολεία.
  • Αύξηση του προσωπικού καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ