Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Διχάζει τους γονείς και στο Αγρίνιο η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία (video)

Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα σχολεία φαίνεται να διχάζει τους γονείς και στο Αγρίνιο καθώς αρκετοί είναι αυτοί που διαφωνούν και υποστηρίζουν ότι τα παιδιά δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένα να...
φορούν μάσκα καθώς όπως αναφέρουν, ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα υγείας στις μικρές ηλικίες.
Εκτός από αυτούς που διαφωνούν όμως υπάρχουν και αυτοί που συμφωνούν με το μέτρο και τονίζουν ότι αν αυτό είναι αρκετό για να προστατευθούν τα παιδιά τους από τον κορωνοϊό, τότε είναι υπέρ του συγκεκριμένου μέτρου.

Εκτός από τους γονείς πάντως υπάρχει και η άποψη των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη μέση και καλούνται πλέον να αντεπεξέλθουν σε μία πολύ δύσκολη χρονιά με νέα μέτρα προστασίας και ιδιαίτερο βάρος στην τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Δείτε όσα δήλωσε στην κάμερα του Karvasaras TV ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Κωνσταντίνος Λιάτσος, όπως και γονείς για την έναρξη αυτής της ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ