Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Και το στρατόπεδο του Μεσολογγίου για φιλοξενία μεταναστών

Τουλάχιστον 11 είναι τα υποψήφια κενά ή ανενεργά στρατόπεδα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, εκ των οποίων τα δύο, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που δημοσιεύει ο.... Ελεύθερος Τύπος, συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να μετατραπούν σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα προκειμένου να μεταφέρονται εκεί όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα και δεν δικαιούνται άσυλο, ή η αίτησή τους απορρίπτεται.
Τα τελευταία χρόνια λειτουργούν στην Ελλάδα οκτώ κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα, σε Ταύρο (Πέτρου Ράλλη-Διεύθυνση Αλλοδαπών), Αμυγδαλέζα, Κόρινθο, Παρανέστι Δράμας, Ξάνθη, Φυλάκιο Ορεστιάδας, Μόρια Λέσβου και Κω. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη στείλει έγγραφο στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας προκειμένου να προτείνει στρατόπεδα εγκαταλελειμμένα ή άλλους στρατιωτικούς χώρους ούτως ώστε να τους μετατρέψει σε κλειστούς χώρους για να κρατούνται οι μετανάστες που αναμένεται να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους.
Τα υποψήφια στρατόπεδα τα οποία ενδέχεται να «ενεργοποιηθούν» εφόσον αρχίζουν να «γεμίζουν» τα ήδη υπάρχοντα είναι τα εξής:

•Πυροβολικού – Θήβα

• Μηχανικού – Ναύπλιο

• 9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα

• 547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο

• 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι

• 1ο Σύνταγμα Πεζικού. ΔΙΚΕ – Τρίπολη

• Υγειονομικού – Αρτα

• Εφοδιασμού – Μεταφορών – Σπάρτη

• 586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά

https://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ