Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Χριστίνα Σταρακά: «Προχωράμε μαζί με τους πολίτες για την τελική νίκη»


«Το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής είναι αν θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα Αγρίνιο πρωταγωνιστή ή αν θα παραμείνουμε στην...
αδράνεια και την στασιμότητα», ανέφερε στις συναντήσεις  που είχε με πολίτες στο κέντρο της πόλης η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά.
Η Χριστίνα Σταρακά περιόδευσε μαζί  με στελέχη του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς», καθώς και με νέους που στηρίζουν την υποψηφιότητά της.
Η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου αφού ευχαρίστησε τους πολίτες για την δυνατή εντολή που της έδωσαν ενόψει του δεύτερου γύρου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε τον αγώνα ώστε την Κυριακή να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη η οποία θα αλλάξει το μέλλον του αγαπημένου μας τόπου. Έχουμε πρόγραμμα για τα καθημερινά και τα μεγάλα ζητήματα του δήμου μας. Θέλουμε να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που θέλουν ο Δήμος να είναι ένας δημιουργικός οργανισμός που θα αγκαλιάζει όλους τους δημότες. Αυτό είναι πρόοδος και αυτό θα υπηρετήσουμε».







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ