Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Χριστίνα Σταρακά: «Η νίκη είναι δική μας. Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Αγρινιωτών»

Συγκέντρωση νίκης και ανατροπής για τις εκλογές της Κυριακής ήταν η αποψινή στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, με την κεντρική ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά.
Μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος και με μεγάλο πάθος οι πολίτες έδωσαν το σύνθημα της στήριξης και της πίστης τους στην υποψηφιότητα της Χριστίνας Σταρακά, δείχνοντας αποφασιστικότητα για την μεγάλη νίκη της προσεχούς Κυριακής.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας της η Χριστίνα Σταρακά, εμφανώς συγκινημένη από την τεράστια στήριξη των πολιτών, ανέφερε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την παρουσία σας εδώ, για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την στήριξή σας όλους αυτούς τους μήνες. Θέλω να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με επέλεξαν στον πρώτο γύρο των εκλογών. Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους του Συνδυασμού μου, που έδωσαν μια συναρπαστική μάχη, ακούραστοι, με πάθος και ενέργεια και που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μου. Όλους αυτούς που απέδειξαν ότι το Αγρίνιο πρέπει να είναι περήφανο και για την προοδευτική του συνείδηση. Σε όλους εσάς, σε όλους τους συμπολίτες μου, έχω να σας πω ότι με το ίδιο πείσμα που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ, θα δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε το Αγρίνιο».

Στην συνέχεια της ομιλίας της η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου έθεσε ξεκάθαρα τα διλήμματα της προσεχούς Κυριακής: «Το μόνο που βλέπουμε είναι να μας προσπερνούν άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Πόλεις ίδιου μεγέθους, που υλοποίησαν πρωτοβουλίες, που έκαναν έργα, που καινοτόμησαν. Που τελικά βελτίωσαν την ποιότητα ζωής τους και κυρίως που έδωσαν έμπνευση στα παιδιά τους να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.  Πριν κάνετε την τελική σας επιλογή στο δεύτερο γύρο των εκλογών, θέλω να σας καλέσω να σκεφτείτε το Αγρίνιο με έναν αποτελεσματικό δήμαρχο. Και ο σημερινός δήμαρχος όλοι ξέρουμε ότι δεν ήταν αποτελεσματικός. Δεν μπορούμε να χάσουμε ακόμη τέσσερα χρόνια. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την αδράνεια ως εξέλιξη».
Η Χριστίνα Σταρακά, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν την μαζική συμμετοχή στις εκλογές και όχι την απολίτικη αποχή εξήγησε ποιες είναι οι προτεραιότητές της για την επόμενη μέρα του Δήμου Αγρινίου: «Ο Στόχος μας είναι η συνδιοίκηση και να είστε σίγουροι ότι δεν θα επιτρέψουμε την συναλλαγή! Θα συναντηθούμε μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας και τις δυνάμεις του τόπου που παλεύουν για αλλαγή σελίδας και οι οποίοι όπως έδειξε η κάλπη αποτελούν μια μεγάλη δυναμική πλειοψηφία. Θα συναντηθούμε με όσους μας ενώνει η κοινή αγωνία για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Οι μνήμες μας κι αυτά που ονειρευτήκαμε, όλα είναι ταυτισμένα με τούτο τον ιστορικό τόπο».
Κλείνοντας την ομιλία της, μέσα σε εκδηλώσεις ενθουσιασμού από τους φίλους της η Χριστίνα Σταρακά ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τους υποψηφίους και τους φίλους των άλλων συνδυασμών που βρέθηκαν στην ομιλία της, δείχνοντας την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπό της.
Οι πιο κάτω φωτο είναι από το agriniopress.gr
 
























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ