Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Απεργιακή κινητοποίηση Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ-νιας και Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Αγρινίου για μονιμοποίηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 με πρωτοβουλία των Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο από κοινού συγκέντρωση/σύσκεψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Α/θμιας και Β/θμιας. 

Η συνάντηση αυτή είχε στόχο την συσπείρωση και την οργάνωση για την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας στις 2 Μαρτίου. “Διεκδικούμε την κάλυψη των 25.000 πραγματικών κενών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης, με μόνιμους διορισμούς για όλους τους κλάδους” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση. Αναλυτικότερα:

“Οι παριστάμενοι εκπαιδευτικοί στη σύσκεψη δηλώνουν σύσσωμοι ότι συμμετέχουν στην κινητοποίηση, την οποία στηρίζει η ΟΛΜΕ και η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας με τρίωρες διευκολυντικές στάσεις και αναμένουμε παρόμοια απόφαση του ΔΣ της ΔΟΕ για στήριξη και συμμετοχή.
Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε:

Η συμμετοχή και η στήριξη των Συλλόγων μας στην Πανελλαδική αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας στις 13:00, στις 02/03, με μίσθωση λεωφορείων.
[Ώρα αναχώρησης με λεωφορείο από Αγρίνιο (σχολεία τρένα) στις 08:30 π.μ.]

Η δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής Αναπληρωτών με συμμετοχή συναδέλφων και από της δύο βαθμίδες της εκπαίδευσης, Γενικής και Ειδικής Αγωγής αλλά και ειδικοτήτων για καλύτερη και αμεσότερη οργάνωση.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που θα μεταβούν στην Αθήνα να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή:

Οι συμμετοχές για την Α/θμια μπορούν να γίνουν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου https://sylaitolos.gr/bus/ ή στη φόρμα: https://docs.google.com/document/d/127q4wBwN2F40p6XpzcnZGXjBh3vOYqy5IHbXhR7qpJs/edit.

Οι συμμετοχές για την Β/θμια μπορούν να γίνουν στο email της Β’ ΕΛΜΕ (belmeait@gmail.com) ή τηλεφωνικά στα μέλη των Δ.Σ. και στο συντονιστικό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ