Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Κινητοποιήσεις για το νερό αποφάσισαν κάτοικοι του Αιτωλικού-καταλήψεις την Τετάρτη

Επαναλήφθηκε η γενική συνέλευση των κατοίκων του Αιτωλικού σήμερα το απόγευμα στην πλατεία, όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος ανησυχώντας για την... έκβαση της υδροδότησης.
Αυτή τη φορά η συγκέντρωση κινήθηκε σε ήρεμο κλίμα και αρκετοί κάτοικοι κατέθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με τα μέτρα πίεσης που πρέπει να πάρουν και οι ίδιοι, ώστε να ακουστεί το πρόβλημά τους κεντρικά και η κυβέρνηση, αλλά και όλοι οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας και του δήμου Μεσολογγίου να τους λάβουν σοβαρά υπόψη. Αφού πρώτα ο πρώην αντιδήμαρχος Π. Σταράμος και ο δημοτικός σύμβουλος Σπ. Βασιλείου ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν την προσωρινή υδροδότηση του Αιτωλικού από το Νεοχώρι, τη Σταμνά και το Χρυσοβέργι, στη συνέχεια αποφάσισαν κινητοποιήσεις.
Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης έγινε αποκλεισμός των ανατολικών γεφυριών για λίγη ώρα, ενώ αύριο στις 10 το πρωί αυτό θα επαναληφθεί και στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι θα κατευθυνθούν προς το Μεσολόγγι όπου θα κάνουν κατάληψη στην Περιφερειακή Ενότητα και στο δημαρχείο.

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ