Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πρώτη γκέλα για ΠΑΟΚ, μεγάλη νίκη για Παναιτωλικό

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό, που κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο σημειώνοντας την πρώτη του φετινή νίκη και πρώτη επί του Δικεφάλου στην ιστορία του.
Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και φαίνεται πως είχε το μυαλό του στη ρεβάνς με τη Σάλκε. Ο Παναιτωλικός δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και χτύπησε στο αδύνατο σημείο του Δικεφάλου, στο κέντρο της άμυνας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπόγιοβιτς στο 27' και ο Μελισσάς στο 45' έγραψε το τελικό 2-0. Ενα σκορ, που ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ανατρέψει, καθώς η αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού ήταν εξαιρετική, ενώ ο Καμαρά έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει το...... κερασάκι στην τούρτα, αστοχώντας σε πέναλτι στο 86'. Ο... πληγωμένος ΠΑΟΚ πλέον θα πρέπει να στρέψει την προσοχή του στη ρεβάνς με τη Σάλκε, αγωνιόντας και για τον Λάζαρ, που αποχώρησε κατά την προθέρμανση.
Με δεδομένες τις απουσίες των Λόρενς, Λίνο, Λάζαρ (τραυματίστηκε στην προθέρμανση) και Κατσουράνη, αλλά και τη ρεβάνς με τη Σάλκε ο Στέφενς έπρεπε να φρεσκάρει την 11άδα, αλλά αποδείχθηκε πως η απουσιά του Κατσουράνη ήταν η πιο σημαντική. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και εκεί χτύπησε ο Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν τρόπους να απειλήσουν και με γρήγορη αντεπίθεση (ο Βίτορ είχε ανέβει ψηλά και απουσίαζε από την άμυνα) στο 27' ο Μπόγιοβιτς εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Ιωάννου και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Δικέφαλος είχε καλή κυκλοφορία για ένα 25λεπτο (5'-30'), αλλά ο Ολίσε σπατάλησε δύο καλές στιγμές και ο Παναιτωλικός κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά, σε κομβικό σημείο του αγώνα. Το κέντρο της άμυνας απουσίαζε πάλι και ο Μελισσάς με κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής (ο Θεοδωρίδης τη σέντρα) έγραψε το 2-0 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου βάζοντας στέρεες βάσεις για μία σπουδαία νίκη.

Ο Στέφενς έβαλε με την έναρξη της επανάληψης Σαλπιγγίδη-Αθανασιάδη και ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές, ψάχνοντας το γκολ, που θα τον βάλει στον αγώνα. Ο Λούκας ήταν αρκετά δραστήριος, ο Αθανασιάδης απείλησε σε δύο περιπτώσεις (στο 57' και το 62'), αλλά και στις δύο ο Ράφαελ τον σταμάτησε εντυπωσιακά. Την ίδια ώρα οι αμυντικοί του Παναιτωλικού έκαναν καλη δουλειά και έκλειναν σωστά τους διαδρόμους.

Ο Στέφενς έριξε στη μάχη κι άλλο επιθετικογενή παίκτη, τον Γεωργιάδη, θέλοντας να παίξει όλα για όλα, αλλά ο ΠΑΟΚ έδειχνε να μην πιστεύει στην ανατροπή, ενώ κι η αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού ήταν εξαιρετική. Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια με τον Παναιτωλικό να βρίσκει χώρους και να γίνεται απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Καμαρά στο 86' απέτυχε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Ενα δοκάρι του Αθανασιάδη στο 89' ήταν η καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στην επανάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ