Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ποιοι προσλαμβάνονται στα πεντάμηνα

Σήμερα έγινε η ανάρτηση των πινάκων των προσληπτέων και απορριπτέων του προγράμματος πεντάμηνης απασχόλησης που υλοποιεί η Μ.Κ.Ο. «Πράσινο + Μπλέ» στους δήμους Αγρινίου, Μεσολογγίου, Θέρμου και Ναυπακτίας
Αναλυτικά καλύπτονται 367 από τις 400 προκηρυγμένες θέσεις στον δήμο Αγρινίου, 42 από 45 στον δήμο Θέρμου, 24 α[πό 25 στον δήμο ΙΠ Μεσολογγίου και 95 από 110 στον δήμο Ναυπακτίας
Δείτε αναλυτικά τους πίνακες εδώ
Οι σχετικοί πίνακες, έχουν ακόμη αναρτηθεί σε έντυπη μορφή στα γραφεία του δικαιούχου φορέα (Πράσινο+Μπλε ΜΚΟ Μεναίχμου 1 Ναύπακτος τηλ. 26340 25016) καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες του Δικαιούχου (www.prasinomple.gr) και του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και έχουν αποστέλλει σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στο Α.Σ.Ε.Π. για έλεγχο νομιμότητας.
Παράλληλα έχουν αποσταλεί και έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες των Δήμων : Αγρινίουwww.cityofagrinio.gr, Ι.Π. Μεσολογγίου www.messolonghi.gr , Ναυπακτίαςwww.nafpaktos.gr και Θέρμου www.thermo.gov.gr καθώς και στους κατά τόπους ΟΑΕΔ. 

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών απο την ανάρτησής τους στα γραφεία του Δικαιούχου. δηλ. έως και 30/08/12

Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. 
(Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510).

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Η ΜΚΟ Πράσινο+Μπλε θα ενημερώσει τηλεφωνικά όλους τους προσληπτέους, προκειμένου να ενημερωθούν και αυτοί που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων , δηλαδή μέχρι και 6 Σεπτεμβρίου 2012, οι προσληπτέοι, έχουν υποχρέωση να αποστείλουν στη ΜΚΟ Πράσινο+Μπλε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Μεναίχμου 1 - τκ 30 300 Ναύπακτος ή με fax στο 26340 25015 &16, Υπεύθυνη Δήλωση περί Αποδοχής ή μη Αποδοχής της θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ