Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ναυτικός Ομίλος Τριχωνίδας - water polo Αγρινίου

Υδατοσφαίριση Αγρινίου του Ναυτικού Ομίλου Τριχωνίδας (N.O.T.) ξεκίνησε την προετοιμασία των ομάδων της, για την αγωνιστική περίοδο 2020–-2021.
Στα τμήματα εκμάθησης WATER POLO μπορούν να συμμετέχουν  παιδιά...
από 10 ετών και άνω. Οι προπονήσεις γίνονται στο κολυμβητήριο του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 20:00 μέχρι τις 21:30 και το Σάββατο 12:00 - 14:00.
Όσοι γονείς, εκπαιδευτικοί, φίλοι της υδατοσφαίρισης ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα από κοντά, μπορούν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις των ομάδων μας τις τακτικές ημέρες και ώρες. Για την καλύτερη όμως παρουσίαση του αθλήματος σας προτείνουμε να  επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της Υδατοσφαίρισης Αγρινίου:
Γιώργο Δημητρόπουλο 6946487111 και Στέλιο Λάμπρο Καλλίκη 6944353873 και στα social networks: facebook & instagram Υδατοσφαίριση Αγρινίου.
  Αγρίνιο  18-9-2020



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ