==► ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ: "Πολλαπλά εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή – Αποκαλυπτική η έκθεση των Ορκωτών Λογιστών"  ==► ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ   ==► Κριτική και προτάσεις του Δημήτρη Τραπεζιώτη, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας  ==► Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για το Πολυτεχνείο  ==► ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ  ==► ΓΕΑ: Κυριακή 24 Νοεμβρίου το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου»  ==► Υπεγράφη η πρόσκληση για το καινούργιο πρόγραμμα «Νέων Γεωργών» ύψους, 410 εκατ. ευρώ  ==► Μίλτος Ζαμπάρας Με Πείσμα και Όραμα: Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να κερδίσει μάχες  ==► Η ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ - Σχετικά με τη σύσταση “Ενεργειακών Κοινοτήτων"  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ντροπή να μιλάτε για ανάπτυξη όταν η οικονομία και η κοινωνία στενάζουν (βίντεο)  ==► “Όχι” σε μείωση ΦΠΑ στο ελαιόλαδο, λέει το Μαξίμου   ==► Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση η ελληνική κτηνοτροφία - Απαιτείται εθνικό σχέδιο διάσωσης της και όχι «κούφια λόγια»  ==► ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ: "Εμμονή στο λάθος" - Άρθρο στα “Νέα Σαββατοκύριακο”  ==► Δημιουργία, στην πόλη των Αγρινιωτών   ==► ΚΚΕ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ  ==► Η πολιτική ορθότητα εναντίον Πολάκη, η ανδροφοβία/μισανδρισμός της ελληνικής κοινωνίας και τα εκατομμύρια της Λινού  ==► Ο.Α.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ  ==► 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ  ==► Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στην Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ-νίας  ==► Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ - ΑΔΜΗΕ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ  ==►   ==► Γιατί η Αριστερά δείχνει να μην έχει τόση απήχηση στην κοινωνία;  ==► Με πολλές ειδήσεις η παρουσία Λιβάνιου στην ΚΕΔΕ - Έρχονται αλλαγές σε ΟΤΑ & Περιφέρειες  ==► ΚΚΕ: Ανείπωτη θλίψη, συλλυπητήρια για το θάνατο του συντρόφου Νίκου Ζαραϊδώνη    By The best widgets

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Με τον Δήμαρχο Αγρινίου συναντήθηκε το νέο ΔΣ του ΕΣΑ

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από την πλευρά του ΔΣ τέθηκαν στον Δήμαρχο τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός κόσμος της Πόλης μας,αυτά που έχουν συσσωρευθεί από την δεκαετή κρίση και αυτά που... προστέθηκαν με την υγειονομική κρίση. 
Ζητήσαμε να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η συνεργασία του ΕΣΑ με τον Δήμο Αγρινίου για την στήριξη της τοπικής Αγοράς με διάφορες δράσεις κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα στον Εμπορικό κόσμο της Πόλης μας . 
Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα της καθαριότητας (χαρτόκουτα - ανακύκλωση), (κάδοι - σκουπίδια) που αφορούν τους συναδέλφους καθώς και τις άμεσες ενέργειες που προτίθεται να αναλάβει το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου ενημερώνοντας με την παρουσία του στην αγορά, κάνοντας συστάσεις ως προς το θέμα αυτό. Έχουμε ευθύνη όλοι οι συνάδελφοι στην Πόλη μας και πρέπει να φροντίσουμε για αυτό, όπως επίσης πρέπει αντίστοιχα να κάνουν το ίδιο και οι συνάδελφοι του κλάδου της στίασης. 
Η καθαρή Πόλη είναι ευθύνη όλων μας, του Δήμου,των πολιτών και των επαγγελματιών της Πόλης μας. 
Συζητήθηκαν επίσης η νέα πεζοδρόμηση,οι δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει επιφέρει η εφαρμογή αυτής στο κέντρο της Πόλης , το παραεμπόριο και ο έλεγχος από την δημοτική αστυνομία . 
Στο θέμα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου θα υπάρξει συντονισμός μεταξύ Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου και θα έχουμε μια ενημέρωση ως νέο ΔΣ για το συγκεκριμένο θέμα. 
Συνάδελφοι του Διοικητικού Συμβουλίου ανέδειξαν το θέμα με τις τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείου Αγρινίου, ζητήσαμε την μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις της Πόλης, καθώς και το θέμα των ελλείψεων που παρατηρήθηκαν σε σχολικές μονάδες με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. 
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα είναι πάντα στη διάθεση του Εμπορικού Συλλόγου για στενή συνεργασία προς όφελος των συναδέλφων εμπόρων της Πόλης μας. 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ