Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Περιοδεία Κ. Σπηλιόπουλου στην Παραχελωίτιδα: «Αφημένα στην τύχη τους τα αρδευτικά έργα και τα αντλιοστάσια στην Αιτωλοακαρνανία»

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Αιτωλοακαρνανίας, Βλάση Σφυρή και τους προέδρους των ΤΟΕΒ, είχε την Παρασκευή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος. 
Ο κ. Σπηλιόπουλος που συνοδεύονταν από υποψηφίους του συνδυασμού του στο νομό, επισκέφθηκε αντλιοστάσια στην Παραχελωίτιδα, διαπιστώνοντας την κακή κατάσταση του αρδευτικού και αποστραγγιστικού δικτύου. 
Άκουσε τις επισημάνσεις των προέδρων και είδε από κοντά την εγκατάλειψη των αγωγών και των διωρύγων, που όπως δήλωσαν οι αρμόδιοι έχουν αφεθεί στην τύχη τους χρόνια τώρα. 
«Ήταν έντονα τα παράπονα για εγκατάλειψη από την περιφέρεια και αυτών των υποδομών. Ουδέποτε ασχολήθηκε η απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Χρέος μας να αποκαταστήσουμε τις υποδομές προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, των καλλιεργητών, των παραγωγών», δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε δημοσιογράφους ο κ. Σπηλιόπουλος. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ