Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Σκαρμούτσος αντί Παπαδόπουλου επικεφαλής της «Κοινωνίας Μπροστά» στο Μεσολόγγι

Νέα δεδομένα και αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στο δήμο Μεσολογγίου, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου δημιουργεί η συμμετοχή του συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον... οικονομολόγο Παντελή Σκαρμούτσο, αντί του Παναγιώτη Παπαδόπουλου.
Η απόφαση για συμμετοχή πάρθηκε προχθες το βράδυ κατά τη συνεδρίαση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου παρουσία των βουλευτών του κόμματος Μαρίας Τριανταφύλλου και Γιώργου Βαρεμένου, του ΓΓ Δια Βίου Μάθησης, Παυσανία Παπαγεωργίου και του γραμματέα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστα Ταφλανίδη.
Για πολλούς η υποψηφιότητα του κ. Σκαρμούτσου μπορεί να θεωρηθεί ως «λύση ανάγκης» για το κυβερνών κόμμα – μετά το «ναυάγιο» αυτής του Παυσανία Παπαγεωργίου, αλλά και του «σήριαλ» «περί κωλύματος» για τον μέχρι σήμερα επικεφαλής του συνδυασμού, Παναγιώτη Παπαδόπουλο – όμως αυτή έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, με την έννοια του ότι ο κ. Σκαρμούτσος διαθέτει τα προσόντα και έχει μια διαδρομή που αποτελούν εχέγγυα για θετικό αποτέλεσμα, ενώ τόσο το 2014 όσο κυρίως καθόλη την πενταετία παρακολουθούσε και είχε ενεργό ρόλο στην γενικότερη παρουσία του συνδυασμού «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Να σημειωθεί, τέλος, ότι την προσπάθειά του θα συνδράμει το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή πολιτών που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο ή ακόμη και η συνεργασία βάση προγραμματικών δεσμεύσεων με άλλους αυτοδιοικητικούς.
messolonghinews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ