Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Η διαμαρτυρία κατοίκων-μαθητών- εκπαιδευτικών στην Παραβόλα για την επικινδυνότητα του δρόμου (φωτο

Το τροχαίο ατύχημα της περασμένης Παρασκευής, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας 15χρονης μαθήτριας, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των κατοίκων της Παραβόλας, που προχώρησαν σε... κινητοποίηση (αποκλεισμού του δρόμου για 10΄) για την επικινδυνότητα του το συγκεκριμένου σημείου του δρόμου Αγρίνιο – Θέρμο, που ουσιαστικά είναι η έξοδος των μαθητών των δύο σχολείων (μοναδικός κατηφορικός στενός αγροτικός δρόμο) προς τον κεντρικό δρόμο προκειμένου οι μαθητές να επιστρέψουν στα σπίτια τους τοπική ή να μεταβούν στη στάσι για τα αστικά που διέρχονται για τα χωριά τους που εξυπηρετούνται. 
Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί καθώς και η Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας ζητούν άμεσα μέτρα άρσης της επικινδυνότητας και έκλεισαν συμβολικά για ένα περίπου τέταρτο την Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου στον κόμβο Παραβόλας.
Σημειώνεται ότι ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών του Γ/σίου και Λυκείου από τον κόμβο προς το πρώην δημαρχείο της Παραβόλας.







 
Η ΦΩΤΟ είναι από το kainoyrgiopress

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ