Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΕπιΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

   «Ο κύβος ερρίφθη»
Η προσπάθεια κι ο αγώνας για αξιοπρέπεια στη ζωή δεν σταματάνε στις εκλογές... Όμως είναι και οι εκλογές μια πλευρά του διαρκεί αγώνα για αξιοπρέπεια!
Η πρωτοβουλία μας ξεκίνησε εδώ και αρκετούς μήνες (σχεδόν με την ψήφιση του «Κλεισθένη Ι»), σήμερα βρίσκεται στην κορύφωσή της, παρά τις δυσκολίες, με την ολοκλήρωση των ανοιχτών δημοκρατικών διαδικασιών...
συγκρότησης ανεξάρτητου ψηφοδελτίου για το 7/μελές Κοινοτικό Συμβούλιο του Καινούργιου. Η κοινή κάθοδος στις κοινοτικές εκλογές  (όσων συμφωνούμε) είναι πλέον γεγονός.
Ο συνδυασμός μας έχει τίτλο  «ΕπιΜένουμε Καινούργιο» - Ανεξάρτητη Συνεργασία Δημοτών,  διατηρεί την αυτονομία του απέναντι σε όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Αγρινίου, διεκδικεί τη στήριξη της πλειοψηφίας των δημοτών για να κάνουμε Μαζί το Καινούργιο «καινούργιο…».
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των Δημοτών Κοινότητας Καινουργίου, στηρίζεται στις προγραμματικές θέσεις (θα ανακοινωθούν) με το ενωτικό διεκδικητικό πλαίσιο αρχών, αξιών και κανόνων σύμφωνα και με τις διαχρονικές δημοκρατικές αξίες του αυτοδιοικητικού κινήματος. Η παρουσία μας στις εκλογές τις 26 Μαΐου 2019, δίνει την ευκαιρία στην ίδια την τοπική κοινωνία να πάρει τις τύχες της Κοινότητας στα χέρια της, χωρίς διαμεσολαβητές και μεγαλόσχημους «σωτήρες». Επιδίωξή μας είναι να ενώσουμε τους συγχωριανούς μας, που αντιμετωπίζουν τεράστια και ποικίλα καθημερινά προβλήματα στον κοινό στόχο που είναι η προκοπή των δημοτών και κυρίως των νέων παιδιών.
Όλους εμάς, μας ενώνει ο κοινό τόπος που είναι το Καινούργιο, πέρα και έξω από ευκαιριακές ιδιοτέλειες (εξυπηρετήσεις) και κομματικές περιχαρακώσεις, τα οποία έχουν οδηγήσει στην αδράνεια και σε υστέρηση υποδομών και αναπτυξιακής προοπτικής της Κωμόπολης.
Ο καθένας και η καθεμιά από εμάς έχουν το δικαίωμα της προσωπικής τους επιλογής στη  κάλπη του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου. Στην κάλπη (πορτοκαλί χρώματος) για τη Κοινότητα Καινουργίου οι πολίτες ξεπερνάμε τις όποιες πολιτικές διαφορές έχουμε, για το συμφέρον του χωριού μας και στηρίζουμε τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΕπιΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ» - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ. Σκεφτόμαστε τοπικά και δρούμε συνολικά, δημοκρατικά και ελεύθερα, προς όφελος όλων των συνδημοτών μας και της κοινότητας, που μένουμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.
Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με ήθος και διάθεση προσφοράς, χωρίς κομματικούς ή άλλους κηδεμόνες, που αντιπροσωπεύουν όλη την κοινωνία και το οποίο θα παρουσιάσουμε προσεχώς στο σύνολό του ενώπιον των συνδημοτών μας.
«Φτάνει πια με τους σωτήρες του χωριού μας,
είμαστε πολίτες, δεν είμαστε πελάτες. Θέλουμε αξιοπρέπεια, δεν παραιτούμαστε, συμμετέχουμε στις εξελίξεις που αφορούν τη ζωή μας στον τόπο μας.»

# γιατί _ οι άνθρωποι _ κάνουν τις Κοινότητες

Η συντονιστική επιτροπή του ψηφοδελτίου
Ασημάκης Χρίστος του Δημητρίου, συντ. Δάσκαλος
Κορδάτος Κώστας (Τάκης) του Διονυσίου, Καθηγητής ΕΑΠΛ Καινουργίου
Σταμούλης Νίκος του Γεωργίου, Αγρότης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ