Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Στις 28 Απριλίου στο Αγρίνιο ο 8ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος»

Για όγδοη χρονιά η τοπική διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει τον καθιερωμένο πλέον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος”. Ο αγώνας φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου με... ώρα έναρξης του αγώνα των 1.000μ για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων την 17:30 και για τον αγώνα των 8χλμ την 17:45.
Την προκήρυξη του αγώνα καθώς και αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στον ιστότοπο www.ipa-akarnanias.blogspot.gr.
Μπορούν επίσης να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα που υπάρχουν στην αφίσα του αγώνα καθώς και να στέλνουν τις αιτήσεις τους στο mail i.p.a.akarnanias@gmail.com.
Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει την ημέρα του αγώνα απ’ τις 16:00 έως τις 17:15 όπου θα πραγματοποιούνται εγγραφές καθώς και η παραλαβή των αριθμών των αθλητών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Καλούμε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό να αγκαλιάσουν για μια ακόμη χρονιά την διοργάνωση αυτή λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα μας. Είναι για μας πολύ σημαντικό οι πολίτες να είναι κοντά στον αθλητισμό αλλά και την  αστυνομία. Ιδίως  οι μικροί μαθητές που εκτός απ’ την συμμετοχή τους στον αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας. Να δουν και να μάθουν για την αστυνομία και τον ρόλο της, καθώς και να έρθουν σε επαφή με αστυνομικούς ώστε να δημιουργήσουν μια σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης προς την αστυνομία. Για τους μικρούς μαθητές που θα συμμετάσχουν στην ξενάγηση όπως κάθε χρονιά θα κληρωθούν και δώρα αθλητικού περιεχομένου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους όσους στηρίζουν κάθε χρονιά την διοργάνωσή μας αυτή. Τον δήμο Αγρινίου, τους χορηγούς μας, τους εθελοντές μας, αλλά και όλους τους αθλητές απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, μικρούς και μεγάλους, που συμμετέχουν στον αγώνα μας.
Καθήκον μας να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ της αστυνομίας και της κοινωνίας υπηρετώντας δια της φιλίας.”
«SERVO PER AMICEKO»
«ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ