Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Γ. Νοσοκομείο Αγρινίου: Τα χέρια ψηλά σηκώνουν οι Εργαζόμενοι στην Παθολογική κλινική...

Το αδιαχώρητο και χωρίς προσωπικό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι πως γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.
Με αναρρωτικές 15ημερες άδειες απουσιάζουν οι δύο Διευθυντές της.... Παθολογικής του Γ.Ν. Αγρινίου, με αποτέλεσμα στις τρεις πτέρυγες που βρίσκονται σε λειτουργία και έχουν δυναμική 53 άτομα, να εξυπηρετούν τις βάρδιες και τις εφημερίες 2 νοσηλευτές και 3 γιατροί (γυναίκες).
Μετά από επικοινωνία των εργαζομένων με το agrinioreport.com, καταγγέλλουν πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε τόσα άτομα, η κατάσταση δεν είναι η πρέπουσα για ένα τέτοιο Νοσοκομείο, ενώ συμπληρώνουν πως σε κάποια άλλα τμήματα για 8 άτομα υπάρχουν 2 νοσηλευτές.
«Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα και να δοθεί μόνιμη λύση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με την υγεία και την σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Οι Δ/ντές γιατροί σωστά και όπως δικαιούνται πήραν την άδειά τους, όμως τι γίνεται με τα κενά τους και ποιος έχει μεριμνήσει για την σωστή συνεχόμενη λειτουργία εφημεριών και στις βάρδιες; Είμαστε ένα Νοσοκομείο γερασμένων γιατρών, πρέπει άμεσα να δοθεί λύση τόσο για μας όσο και για τους πολίτες» μας τόνισαν με έμφαση οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ