Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ψηφίζουν την Τετάρτη 18 Απριλίου οι έμποροι του Αγρινίου για το θερινό πενθήμερο

To Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καλεί τα μέλη του την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας (Παπαστράτου 53, 1οςόροφος), στην Ετήσια  Τακτική...
Γενική Συνέλευση Μελών του Συλλόγου  για το 2018.
ΘΕΜΑΤΑ
  • Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  • Διοικητικός Απολογισμός – Προγραμματισμός – έγκριση (εισηγητής Μπεσίνης Παναγιώτης).
  • Οικονομικός Απολογισμός 2017 –Προϋπολογισμός 2018 – έγκριση ( εισηγητής Καλαιτζόπουλος Αποστόλης).
  • Θερινό πενθήμερο για το 2018. Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σύνολο της αγοράς από 22/3/18 έως 28/3/18. Η πρόταση του Δ.Σ. (εισήγηση Παπαζήση Χάιδω)– λήψη απόφασης.
  • 4η αξιολόγηση – αλλαγές που έχουν ψηφιστεί, αυτές που αναμένονται να ψηφιστούν άμεσα και οι συνέπειες που θα επιφέρουν σε εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους (εισηγητής Καραλής Θάνος).
  • Έκτακτα θέματα.
Στην πρόσκληση του Συλλόγου επισημαίνεται ακόμη:
“Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι τελική και η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως απαρτίας.
Σας καλούμε να δώσετε μαζικά το παρόν στην κορυφαία διαδικασία του Συλλόγου μας με την φυσική σας παρουσία, τις απόψεις σας και τους προβληματισμούς σας.
Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή προς όλους τους συναδέλφους εμπόρους – μέλη και μη μέλη του Συλλόγου – με δικαίωμα παρέμβασης για όλους.”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ