Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ ΜΕ 0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΌΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ


Μια ακόμα εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη πέτυχε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ο Νέος Αμφίλοχος αυτή την φορά στην πολύ δύσκολη έδρα της Δόξας Κρανούλας.
Η επιθετική πρωτοβουλία του Νέου Αμφιλόχου ξεκίνησε πολύ γρήγορα  και στο 8' με.... κεφαλιά του Μαλή η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αρχοντάκη.
Το σκόρ άνοιξε πολύ γρήγορα στο 12' λεπτό με πλασέ ο Τόσκα μέσα απο την περιοχή.
Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 77' όταν η κεφαλιά του Νάσιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 82' Ο Κορομηλάς διπλασίασε τα τέρματα για τον Αμφίλοχο με πλασέ μετά από μπαλιά του Τσούνη Α.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' με ατομική ενέργεια ο Τσούνης Α ξεκινώντας απο το κέντρο και με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής εξουδετέρωσε αμυντικό και τερματοφύλακα και εκανε το 0-3

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Αρχοντάκης, Νάσιος, Πάσχος, (46' Μαρμούτας), Μιχάλης (66' Νούγιας), Γκόλιας, Τσιέπας, Τσουμάνης, Ζδράβος, Χριστακόπουλος, Γκέγκα, Παρχαρίδης (75' Τσιουλιαλης)

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Μανιάτης, Μπεκατώρος, Καλοκαίρης, Κοκώνης, Μαλής, Ζωτάι, Τσούνης Α (91' Κολοβάκης), Κοντογιάννης, (80' Παγώνης ),Τόσκα, Νάκος (80' Μακρής), Κούσης (64' Κορομηλάς)

Ρεπορτάζ - φωτό: Ηλίας Νακόπουλος
http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ