Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Η 25η Νοεμβρίου αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών, η οποία δεν αποτελεί ιδιωτική υπόθεση. Απεναντίας, η ψυχολογική, σεξουαλική, σωματική ή λεκτική βία κατά των γυναικών, αποτελεί σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, που δεν περιορίζεται σε σύνορα,  κοινωνικούς, οικονομικούς ή πολιτισμικούς περιορισμούς  αλλά μας αφορά όλους και όλες.
                Ο Δήμος Αγρινίου, στα πλαίσια του Άξονα «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και την καταπολέμηση της βίας», υλοποιεί το έργο «Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου». Ο Ξενώνας του Δήμου Αγρινίου προσφέρει την δυνατότητα στέγασης και φιλοξενίας σε γυναίκες, οι οποίες βιώνουν την έμφυλη βία ή......
ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, καθώς και των παιδιών τους.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, διοργανώνει εκδήλωση στον χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς, την 25η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Έκθεση Ημερολογίων με τίτλο «Ιστορίες Ζωής Γυναικών», βασισμένες σε πραγματικά βιώματα, όπως έχουν καταγραφεί σε συμβουλευτικές συνεδρίες μέσα στον χρόνο, επιμελημένες και διασκευασμένες από το Επιστημονικό Προσωπικό του Ξενώνα.
Η δράση θα πλαισιωθεί με χορευτικά δρώμενα, τα οποία θα εκτελεστούν από τις 11:30  π.μ  μέχρι τις 13:30 μ.μ και από τις 5:30 μ.μ μέχρι τις 8:00 μ.μ, από την Σχολή Χορού “Dance Academy” της κ. Πίσιου Ελένης και από τους χορευτές tango, κ. Φώλο Κων/νο και την κ. Καμμένου Βασίλεια.

 «Όχι στη βία κατά των Γυναικών».
      Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
     Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ            

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ