Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ: Στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση του Φούχτελ συμμετείχε και ο Κ. Καρπέτας (!)

Στην 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση, που διεξήχθη το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου 2013 στη Νυρεμβέργη, συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας (φωτο με τον Γερμανό υφυπουργό Χανς Γιοακίμ Φούχτελ), συνοδευόμενος από το στέλεχος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Δ. Ελλάδας Άρη Μαμασιούλα.
Ο γκαουλάιτερ (Φούχτελ) της Μέρκελ και οι εγχώριοι υπηρέτες τους προκειμένου να μεθοδευτεί το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου δρομολογούν τις μνημονιακές Συμμαχίες στην αυτοδιοίκησ, εν όψη μάλιστα και των τοπικών κια περιφερειακών εκλογών τον Μάιο του 2014, με το πρόσχημα των ανταλλαγών εμπειριών και τεχνογνωσίας κ.α. τέτοια πονηρά. Οι συμμετέχοντες πιστοί στα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα, όπου προωθηθούν τα συμφέροντα, που ταυτίζονται με τις δυνάμεις κατοχής, όπως ΖΟΕ (βλέπε Τατούλη), πράσινη ανάπτυξη, κατάρτιση-μαθητεία γερμανικού δυϊκού συστήματος (σχολείο-εργοστάσιο), ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών ΟΤΑ, όπως....
ΔΕΥΑ (νερού), των ΧΥΤΑ, προώθηση δικτύων φυγής των νέων (στα σκλαβοπάζαρα των γερμανικών πολυεθνικών), εν πολλοίς πτυχιούχων, από τη χώρα. Πρόκειται για τη χειρότερη λεηλασία που υφίσταται η χώρα μας σήμερα καθώς και άλλα ζητήματα που θα αναδειχθούν άμεσα. 

Αποκαλυπτικό το σημερινό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Δ.Ε. για την θεματολογία της ενημερωτικής συνάντησης με τον κ. Φούχτελ και των όσων πιο πάνω γράφουμε, δείτε: 
"Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας είχε την ευκαιρία, εκτός από το κύριο μέρος των εργασιών, να παρακολουθήσει ειδικές θεματικές συνεδρίες και συναντήσεις εργασίας σε ενδιαφέροντα θέματα, όπως η ένταξη στην αγορά εργασίας, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η διαχείριση του νερού, η διαχείριση αποβλήτων, η συνέργια γεωργίας και τοπικής αυτοδιοίκησης, ο τουρισμός, καθώς και η ένταξη των μεταναστών.
Από τα δοκιμασμένα παραδείγματα διαχείρισης σημαντικών θεμάτων στο τοπικό επίπεδο από τους Γερμανικούς Δήμους και Κοινότητες προέκυψαν σημαντικές εμπειρίες, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες κατά τον σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την περίοδο.
Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο κ. Καρπέτας είχε σημαντικές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με Γερμανούς, αλλά και Έλληνες εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, καθώς και ειδικούς εμπειρογνώμονες, ώστε να προωθηθούν οι δυνατότητες συνεργασίες και λήψης πρωτοβουλιών σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος".
Για το θέμα περιμένουμε όμως και την αντίδραση της αριστεράς και όχι μόνο στο Περιφερειακό Συμβουλίου Δυτ. Ελλάδας !
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ