Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ημερίδα Δήμου Μεσολογγίου για την ανάπτυξη του θαλάσσιου χώρου της Αιτωλοακαρνανίας

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα “Οι προοπτικές της Γαλάζιας Ανάπτυξης στο θαλάσσιο χώρο της Αιτωλοακαρνανίας και ειδικότερα στη χωροταξική διαμόρφωση του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020”, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ


10.00 Εγγραφή συμμετεχόντων
10.30 Χαιρετισμοί
11.00 Κεντρική ομιλία Δανέλλης Σπυρίδων, Ευρωβουλευτής:
“Η Γαλάζια Ανάπτυξη ως βασική παράμετρος της παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιοχής, τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020”

11.30 – 13.30 ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ:

1. Κατσούλης Παναγιώτης, Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου :
“Ο σχεδιασμός της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020 για το θαλάσσιο μέτωπο του Δήμου Μεσολογγίου”.

2.Καρυδάς Γιάννης, Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου, συνεργάτης Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Χωροταξίας: “Η αναγκαιότητα της νέας χωροταξικής θεώρησης της πόλης του Μεσολογγίου, με άξονα τη Γαλάζια Ανάπτυξη”.

3.Τζώλης Δημήτρης, Προϊστάμενος Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: “Η αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο θαλάσσιο μέτωπο της πόλης”.

4.Παπαδοπούλου Χριστίνα- Χατζηαγγελίδης Παύλος,Τμ. Αρχιτεκτόνων Μηχ/κων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: “Περιπατητικές αφηγήσεις: Πολυπραγματικές Εγκαταστάσεις στις Αλυκές Μεσολογγίου”

5.Στεφανάτου Νέλλα, Αρχιτέκτων Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου: “Μεσολόγγι, η ταυτότητα της πόλης”

6.Πανυγηράκης Φοίβος – Περλεπέ Κωνσταντίνα Τμ. Αρχιτεκτόνων Μηχ/κων Πανεπιστημίου Πατρών: “13 Τομές στην πόλη του Μεσολογγίου”

7.Σαμαλέκος Φίλιππος, Ναυπηγός: “Οι θαλάσσιες συγκοινωνίες και ο ρόλος του λιμανιού Μεσολογγίου”

8.ECOCITY :“Τα Πράσινα Λιμάνια”

13.30 – 14.30 Συζήτηση – Συμπεράσματα

19.00 Ειδική τηλεοπτική Εκδήλωση:
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV

 Τις εργασίες της ημερίδας συντονίζει ο δημοσιογράφος Μάκης Μάκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ