Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΘΕΜΑ: Για την Κυριακή 3 Νοέμβρη 2013
                        (και για κάθε Κυριακή )
Προς: Συμπολίτες και Συμπολίτισσες
           Συναδέφισσες και Συναδέλφους
           Εργαζομένους και Εργαζόμενες
           Καταναλώτριες και Καταναλωτές 
Η άποψη, η θέση και η απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εμπόρων σε όλη τη χώρα σε σχέση με την Κυριακάτικη Αργία, είναι γνωστή.
Παρά τα ψευδή και χαλκευμένα στοιχεία - (με την πρόθυμη και ξεδιάντροπα επικίνδυνη αρωγή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, είναι αλήθεια) – που εσχάτως βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για δήθεν "μοιρασμένους" Εμπορικούς Συλλόγους, για τάχατες "διχασμένους" εμπόρους και άλλα προβοκατόρικα, ένα είναι δεδομένο και καταγεγραμμένο…
Το 90% και πλέον των εμπόρων της χώρας είναι αντίθετο με την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, θεωρεί επιβεβλημένη την νομοθετική κατοχύρωσή της και εκτιμά οτι το πρότερο νομοθετικό πλαίσιο ( με μια μόνο Κυριακή ανοιχτά, αυτή την τελευταία του έτους) είναι επαρκέστατο για όλους, καταναλωτές – καταστήματα – εργαζομένους.
Η επιχειρούμενη με τον νέο νόμο ουσιαστικά ολική κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, όχι μόνο μας βρίσκει ριζικά αντίθετους αλλά κυρίως μας βρίσκει έτοιμους να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε τον συγκεκριμένο νόμο στην πράξη.
Αυτή την Κυριακή 3 Νοέμβρη (αλλά και κάθε Κυριακή ) όλα τα καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν κλειστά.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου σας ζητά να μην στηρίξετε έστω και άθελά σας την βάρβαρη πολιτική της συγκυβέρνησης και τις βρώμικες μεθοδεύσεις των πολυεθνικών, των υπεραγορών και των εμπορικών μονοπωλίων.
Σας προτείνει να μην παρασυρθείτε και να μην επισκεφθείτε κανένα μαγαζί την Κυριακή 3 Νοέμβρη.
Σας καλεί να ξεκινήσουμε την δική μας κοινωνική συμμαχία και αλληλεγγύη, που όσο περισσότερο θα μεγαλώνει και θα στεριώνει τόσο περισσότερο θα εμποδίζει την καταστροφή της ζωής μας και το μαύρο μέλλον για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και την πατρίδα μας.

Η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας δεν είναι μόνο πρόβλημα των εμπόρων!!!
Ξεκινούν από εμάς και θα φτάσουν σε όλους….!!!

Θα τους αφήσουμε;;
Μπορούμε να το αποτρέψουμε!!!
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
                                     

                                                                      ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ