Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Αγρίνιο 12 – 5 -2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Διοίκηση του Σωματείου μας καλεί τους συναδέλφους οικοδόμους και τους εργαζόμενους στο χώρο των κατασκευών στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Δευτέρα 13 Μάη και ώρα 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. 

Για να καταδικάσουμε την αυταρχική στάση της συγκυβέρνησης
(Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) που για μια.....ακόμη φορά απαντά με τρομοκρατικές ενέργειες στους αγώνες των εργαζομένων.

Αυτή τη φορά επιστρατεύει τους εκπαιδευτικούς. Θέλει τους εργαζόμενους να μην αντιδρούν, να μη διεκδικούν. Η εργατική τάξη συνολικά ( δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ) πρέπει να δώσει απάντηση από κοινού με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα στις πολιτικές που τους κάνουν τη ζωή τους κόλαση . Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ