Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Φορολόγηση και στα αγροτεμάχια

Τα αγροτεμάχια μπαίνουν στο μικροσκόπιο της διακομματικής επιτροπής που εξετάζει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες της διακομματικής έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη διαμόρφωση της τελικής εισήγησης, με το σχετικό νομοσχέδιο να υπολογίζεται ότι θα φτάσει στη Βουλή τον Ιούνιο και την τελική εκτίμηση των εσόδων να γίνεται το Φθινόπωρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επόμενη συνεδρίαση της διακομματικής, μετά το ....
Πάσχα, θα υπάρχουν διαθέσιμα τα πρώτα στοιχεία από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης που θα αφορούν στις εκτιμήσεις εσόδων από τα αγροτεμάχια, βάσει των οποίων θα επικαιροποιηθούν όλα τα σενάρια.
Εκτιμάται πάντως, ότι θα χρειαστεί άλλη μια συνεδρίαση προκειμένου να καταλήξει η διακομματική στην τελική της εισήγηση για τον Ενιαίο Φόρο.
Κομβικό ζήτημα θα αποτελέσουν και οι επικείμενες αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες, που αναμένονται το καλοκαίρι, καθώς εκτός από τη μείωση των τιμών ζώνης στις περιοχές όπου οι εμπορικές τιμές έχουν υποχωρήσει, θα πρέπει να αναμένονται και αυξήσεις αντικειμενικών εκεί όπου οι εμπορικές παραμένουν υψηλότερες.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ