Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ 31-3-2013

ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. 31-3-2013
Η ιστοσελίδα μας την 31 Μαρτίου 2013 και περί ώρα 20.15 παρέλαβε από την Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρως Χριστού Ναυπάκτου δια χειρός του π. Ιγνατίου Σταυροπούλου την παρούσα ανακοίνωση που θέτει το όλο ζήτημα στην κανονική του διάσταση. Οι λεπτομέρειες όσον αφορά την πραγματικότητα είναι κατατοπιστικές και δεν αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω διαστρεβλώσεις ή παρερμηνείες. Κάθε πιστός και κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να είναι ..........
γνώστης των συμβάντων. Με αίσθηση ευθύνης την κοινοποιούμε στην κρίση σας.
[Επιμέλεια ΓΙΑΝΝΗ Ν. ΠΟΡΦΥΡΗ καθηγητή δημοσιογράφου, προέδρου Αιτ/νων Αχαϊας <<ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ>>]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ