Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Μ. Αλεβιζοπούλου (unfollow) : η δεοντολογία είναι μία, άλλοι την έχουν κάνει κουρελόχαρτο [HDvideo]

Η δημοσιογράφος του περιοδικού Unfollow Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο ως ομιλήτρια σε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτωλοακαρνανίας και με αυτή την αφορμή μίλησε στην webtv του myagrinio.gr . και τον Δημήτρη Παπαδάκη για τις αποκαλύψεις και την επιτυχία του Unfollow.
H Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου εξηγεί πως μέσα από το ρεπορτάζ που έκανε για την.....«επένδυση» της Eldorado Gold στην Χαλκιδική προκύπτει η πρόθεσή της να υπαχθεί στο άρθρο 107 του Συντάγματος περί προστασίας ξένων κεφαλαίων, κάτι που θα τις εξασφαλίσει χαμηλό φορολογικό συντελεστή για τα επόμενα τουλάχιστον δέκα χρόνια. Η συντάκτρια του περιοδικού μιλά ακόμη για τις απειλές που δέχεται το περιοδικό με αφορμή το δημοσίευμα για τη λαθρεμπορία καισίμων της Αegean Oil. Μια αποκάλυψη, που όπως εξελίχθηκε μετά τη δημοσίευση, ήταν και η αφορμή να αποκαλυφθεί η σχέση του Δ. Μελισσανίδη με τον στενό φίλο του πρωθυπουργού Φαήλο Κρανιδιώτη.

Η Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου μιλά ακόμη για το εξώφυλλο του Unfollow με τον δαρμένο Σαμαρά που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση. «Κάναμε photoshop για να είναι οι πολιτικές της κυβέρνησης αναγνωρίσιμες. Αναφερόμασταν στα βασανιστήρια, στις Σκουριές, στο λαθρεμπόριο, στη διαπλοκή» εξηγεί και προσθέτει πως δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία για προσβολή του πολιτεύματος που επιχειρείται να ασκηθεί στο περιοδικό.

Η απάντησή της στην ερώτησή μας για την αιτία της ανελευθερίας του τύπου ήταν αναμενόμενη. «Η βαθιά διαπλοκή». Η Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου όμως ενισχύει την απάντησή της μέσα από την αρθρογραφία του Στ. Ψυχάρη… Τέλος αναφέρεται στην επίτευξη του στόχου της συντακτικής ομάδας του Unfollow να πληρώνονται οι συντάκτες του από τους αναγνώστες τους. «Ο κόσμος αναγνωρίζει πια τη διαπλοκή, γνωρίζει τη θα πει να παίρνεις τρπεζική διαφήμιση για να μην μιλάς για το ρόλο των τραπεζών στην σημερινή κρίση» εξηγεί.
Από το myagrinio.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ