Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΚΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2013

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22 325 FAX: (26410)46 515
  Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2013
Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής στις εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά  τιμώντας τους αγώνες της εργατικής τάξης και αυτούς που έδωσαν και τη ζωή τους  σ’ αυτούς τους........
αγώνες από το 1886 μέχρι και σήμερα για τα δικαιώματά μας.
Η εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, δεν είναι γιορτή μεταφερόμενη , δεν θα μπορέσουν να εκφυλίσουν το νόημά της, όπως επιδιώκουν κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία.
Η Πρωτομαγιά είναι ΑΠΕΡΓΙΑ και πάλη ταξική για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο  και τέτοια θα παραμείνει.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ø     ΤΕΤΑΡΤΗ 24 Απρίλη  7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α. εκδήλωση αφιερωμένη στην εργατική νεολαία, τα προβλήματα και τους αγώνες της.

Ø     ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η Μάη ώρα 10 το πρωί πλ. Δημοκρατίας: Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και πορεία.

Ø     ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Μάη 7 μ.μ. : Εκδήλωση – αφιέρωμα στο οικοδομικό κίνημα και τους αγώνες του κλάδου  μέσα από το βιβλίο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Απρίλης 2013
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ